Werken bij Nijhuis

Een nieuwe toekomst realiseren
Bij Nijhuis Toelevering mag je dagelijks jouw grenzen verleggen en samen met ons een nieuwe toekomst realiseren. Wij geven je de ruimte om de passie voor jouw vak dagelijks te etaleren en om deze naar behoefte aan te vullen met inspirerende bezoeken in de buitenwereld. Zo kun je je inzichten vergroten en je passie bijtanken.

Heb jij het juiste DNA?
Wij bieden goede en flexibele arbeidsvoorwaarden waarbij je zelf het accent kiest. Je krijgt de vrijheid om je eigen tijd in te delen en werkt met enthousiaste collega’s. Als je het juiste DNA hebt pas je altijd bij ons, ongeacht of je ervaring hebt in de timmerindustrie. Ben je toe aan een (nieuwe) uitdaging? Neem contact met ons op!

Bekijk onze vacatures

Stagelopen bij Nijhuis Toelevering!

Op zoek naar een uitdagende stageplek? Kom stagelopen bij Nijhuis Toelevering! Vul onderstaand formulier in en kom eens kennismaken!

Ik wil ook stagelopen bij Nijhuis Toelevering

Vraag het Cathy!

Vragen? Of wil je graag een open sollicitatie sturen? Wij zijn altijd op zoek naar mensen met het juiste DNA! Stuur een e-mail naar [email protected] of bel 0548 535 300 en vraag naar Cathy. Zij helpt je graag verder.

Zij kozen ook voor een baan bij Nijhuis Toelevering

Waarom mensen voor een baan bij Nijhuis Toelevering kiezen? Bekijk de video en luister naar de verhalen van onze medewerkers.

Wil jij met ons verbinden?

Maatwerk kozijnen vanaf 5 werkdagen geleverd
Maak kennis met Toelevering Online
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×