Daarom Nijhuis Toelevering!

Wij verbinden vanuit ons hart met klanten, leveranciers, collega’s en onszelf. Dat betekent niet alleen dat onze medewerkers vol passie hun vak uitoefenen, maar natuurlijk ook dat je als klant of partner onze volledige aandacht krijgt. Wij gaan niet alleen voor een kwalitatief uitstekend product, maar ook voor een zo optimaal mogelijk proces. We houden hierbij rekening met de impact die onze activiteiten hebben op onze belanghebbenden, waaronder onze opdrachtgevers, klanten en toeleveranciers, maar ook het milieu en de maatschappij.

Het verschil zit in mensen

In onze sector heeft vrijwel iedereen dezelfde kennis, techniek en machines. Het verschil kunnen we maken door sociale innovatie. We investeren in onze mensen en hoe zij samenwerken. We streven naar een langdurige relatie met onze medewerkers, maken baantevredenheid en werkgeluk bespreekbaar en gaan voor ‘de sterkste verbinding’; met onszelf, elkaar, opdrachtgevers en leveranciers. Tweewekelijks zit iedere afdeling om tafel voor een DNA training om elkaar te blijven ontwikkelen.

Onze DNA-trainingen leiden tot

Een continu proces van ontwikkeling

Omdat wij veel waarde hechten aan een goede samenwerking met elkaar en met onze klanten volgen wij continu trainingen in houding en gedrag. Door onze koppen bij elkaar te steken, onze klanten op te zoeken, samen oplossingen te bedenken, projectoverstijgend na te denken en elkaar te blijven evalueren, werken wij blijvend aan ontwikkeling en verbetering.

Innovatie en duurzaamheid

Veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit zijn onlosmakelijk verbonden met onze werkzaamheden en het realiseren van onze doelen. Onze innovatie is gericht op doorontwikkeling van techniek en duurzaamheid. De duurzame maatregelen die wij treffen zijn eenvoudig, effectief en eigen. Zo passen wij bijvoorbeeld enkel duurzaam hout toe, helpen we met onze houtproducten bij het terugdringen van de CO2-uitstoot, voorkomen we materiaalverlies en houden we met verpakken en het transport rekening met duurzaamheid.

Onze inspirerende verhalen

Wil jij met ons verbinden?

Maatwerk kozijnen vanaf 5 werkdagen geleverd
Maak kennis met Toelevering Online
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×