Prefab kozijn

Een prefab kozijn wordt kant-en-klaar gemaakt gemaakt in onze timmerfabriek. Dit scheelt veel tijd op de bouwlocatie. Voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten produceren we dagelijks talloze prefab kozijnen. Een prefab kozijn verlaat bij ons zo compleet mogelijk de fabriek, zodat je op de bouw het prefab kozijn direct kunt plaatsen.
Neem contact op

Prefab kozijn

Prefab is de afkorting van ‘prefabricated’. Dat is Engels voor vooraf gemaakt. Wij leveren een prefab kozijn zo kant-en-klaar mogelijk aan, zodat je op de bouwlocatie direct het prefab kozijn kunt plaatsen. Wij leveren de zelf geproduceerde prefab houten kozijnen beglaasd, afgelakt, met luxe voor- en achterdeur, in beschermfolie en indien gewenst kunnen we het prefab kozijn ook monteren in een HSB element.

Prefab kozijn van mahoniehout

Als leverancier van prefab kozijnen vinden wij kwaliteit heel belangrijk. Een prefab kozijn van Nijhuis Toelevering wordt vervaardigd uit geoptimaliseerd Mahonie. We hebben grondig onderzoek gedaan om te bepalen welke houtsoort we het beste konden gebruiken voor onze kozijnen. We hebben gekozen voor mahoniehout, omdat dit goed te bewerken is en goed bestand tegen mechanische beschadigingen. Een prefab kozijn van mahoniehout laat relatief weinig kleurverschil zien en bevat minder houtporiën en nerven.

Toekomstbestendig prefab kozijn

Wij leveren vandaag de oplossingen van de toekomst. Wat dát is waar sterke verbindingen toe leiden. We streven continu naar het beste eindproduct. De bouw verandert razendsnel in een geïndustrialiseerd proces. Onze prefab kozijnen verlaten daarom zo compleet mogelijk onze fabriek, maar altijd in overleg met en naar wens van onze klanten.

Prefab deurkozijn

De prefab houten deurkozijnen leveren wij als maatwerk. Prefab kozijnen zijn zeer geschikt voor nieuwbouw en andere grote projecten. De prefab deurkozijnen van Nijhuis Toelevering worden gemaakt van Mahoniehout. Daarnaast zijn de prefab kozijnen altijd voorzien van het KOMO-keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat het kozijn voldoet aan de Nederlandse regelgeving, zoals het Bouwbesluit en Bouwstoffenbesluit.

Prefab raamkozijn

Bij Nijhuis Toelevering maken en leveren wij ook prefab raamkozijnen, gemaakt van Mahoniehout. In onze machinale timmerfabriek maken onze vakmensen prefab kozijnen op maat. De prefab kozijnen worden gemaakt voor grote nieuwbouw- of renovatieprojecten. Als kozijnenleverancier staat kwaliteit bij ons voorop. Daarom werken we enkel met onder andere KOMO-gecertificeerde kozijnen, KOMO Accoya kozijnen, kOMO gevelelementen, KOMO houten buitendeuren, en voldoen we aan de, PEFC- en FSC-keurmerken.

Meer weten over prefab kozijnen?

Dennis vertelt je er graag meer over. Neem contact op!

Dennis Alferink
Meer weten over prefab kozijnen?

Dennis vertelt je er graag meer over. Neem contact op!

Dennis Alferink

Prefab kozijn nodig? Neem contact op!

Wil je direct prefab kozijnen bestellen? Of wil je graag meer informatie ontvangen over onze prefab kozijnen of de toegepaste materialen van onze producten? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij luisteren graag eens, geheel vrijblijvend, naar je wensen.

Neem contact op

Wil jij met ons verbinden?

Maatwerk kozijnen vanaf 5 werkdagen geleverd
Maak kennis met Toelevering Online
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×