Prefab HSB gevelelementen

Eén van de grote voordelen van onze HSB gevelelementen is de snelle bouwtijd. Omdat de wanden in de fabriek onder ideale omstandigheden volledig vrij van weersinvloeden worden geproduceerd, kan een volledige woning in 2 tot 4 dagen wind- en waterdicht gemaakt worden.
Neem contact op

Maatwerk prefab HSB gevels

Ook voor gestapelde woningbouw (appartementencomplexen) zijn HSB gevelelementen de ideale bouwmethode. De aannemer bouwt het casco van de woning op en de HSB gevelelementen maken met volledig gevelsluitende wanden de woning in een paar uur wind- en waterdicht. Door de korte bouwtijd op de bouwplaats is het risico op verlet onwerkbaar weer aanzienlijk kleiner.

Productie in onze moderne timmerfabriek

In onze moderne timmerfabriek in Rijssen produceren wij onder ideale omstandigheden HSB gevelelementen die eventueel voorzien zijn van afgelakte houten kozijnen, kunststof kozijnen of aluminium kozijnen. Indien gewenst kunnen de kozijnen kunnen natuurlijk ook in de fabriek al voorzien zijn van glas. Dat een HSB gevelelement een flexibel product is, bewijst de mate en de variatie van mogelijke afwerkingen wel. Je kunt het HSB gevelelementen als halffabricaat toepassen, dus een elementen zodat de woning snel wind en waterdicht gemaakt kan worden. Deze elementen werk je vervolgens op de bouwplaats verder af met metselwerk, houten delen of bijvoorbeeld stucwerk. Je kunt er ook voor kiezen om een volledig afgewerkt product uit de fabriek te laten komen: HSB gevelelementen die in de fabriek al voorzien zijn van de gevelafwerking. Denk hierbij bijvoorbeeld aan minerale of keramische steenstrips. Naast de HSB gevelelementen maken wij ook prefab meterkasten en stelkozijnen. Je kunt bij Nijhuis Toelevering dus terecht voor relatief eenvoudig frames tot aan complete HSB gevelelementen inclusief kozijnen en beglazing en volledige eindafwerking.

Het beste hout en de beste isolatie

Voor onze HSB prefab gevelelementen maken wij gebruik van duurzaam vurenhout. Het vurenhout voldoet aan de laatste eisen en normen zodat we zeker zijn van een kwalitatief product. Voor de houten kozijnen maken wij gebruik van hardhout, namelijk mahonie. Wij bieden echter ook de mogelijkheid voor kunststof of aluminium kozijnen. Onze producten en wij zijn dan ook goed gecertificeerd. Wij zijn in het bezit van o.a. de volgende keurmerken:

  • KOMO kozijnen
  • KOMO Accoya kozijnen
  • KOMO gevelelementen
  • KOMO houten buitendeuren
  • PEFC
  • FSC

Isolatie is een erg belangrijk aspect voor alle gebouwen in Nederland. Wij kunnen daarom HSB gevelelementen leveren met een hoge isolatiewaarde: een RC-waarde vanaf 4,5 tot 9.

Maatwerk prefab HSB gevels

Geen project is hetzelfde. Wij maken onze HSB prefab gevelelementen daarom op maat. De wensen van de opdrachtgever staan hierin centraal. Wij pakken elk project op een slimme manier op met ons ZMART-label. We bundelen de kennis van alle relevante partijen en leggen de focus op samenwerken. Om de juiste afstemming over details en opbouw van de wanden te behalen, willen wij graag vroegtijdig in het proces betrokken worden om samen een zo efficiënt mogelijk product te ontwerpen. Zo komen we samen tot het beste eindresultaat en de sterkste verbinding.

Meer weten over onze prefab HSB gevelelementen?

Rik vertelt je er graag meer over. Neem contact op!

Rik Wegerif
Meer weten over onze prefab HSB gevelelementen?

Rik vertelt je er graag meer over. Neem contact op!

Rik Wegerif

Meer informatie over onze HSB prefab gevelelementen?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je graag meer weten over onze HSB prefab gevelelementen? Of wil je meer informatie over onze andere producten? Wij gaan graag eens met je in gesprek. Kom eens vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op

Wil jij met ons verbinden?

Maatwerk kozijnen vanaf 5 werkdagen geleverd
Maak kennis met Toelevering Online
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×