Kozijnen leverancier

Ben jij op zoek naar een professionele kozijnen leverancier? Nijhuis Toelevering uit Rijssen heeft jarenlange ervaring in het produceren van houten kozijnen, HSB-elementen en prefab onderdelen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.
Neem contact op

Kozijnen leverancier door heel Nederland

Voor de zakelijke en particuliere markt

Wij zijn jouw partner in houten kozijnen voor de zakelijke en particuliere markt. We gaan voor een kwalitatief uitstekend eindproduct en een zo optimaal mogelijk proces. Onze deskundige medewerkers gaan ook graag voor jouw project aan de slag!  Ben je op zoek naar een kozijnen leverancier bij jou in de buurt? Wij leveren kozijnen voor diverse projecten in heel Nederland. Met onze samenwerkingspartners realiseren we de meest mooie projecten. Benieuwd naar wat we zoal gerealiseerd hebben? Bekijk ook eens onze projecten om een beter idee te krijgen van onze diensten.

Kozijnen leverancier voor maatwerk kozijnen

Niet alleen werken we voor grote nieuwbouw- of renovatieprojecten, ook maatwerk kozijnen kunnen wij snel produceren en leveren. Via Toelevering Online kun je als afnemer zelf je kozijnen samenstellen met behulp van een configurator. Als kozijnen leverancier leveren wij maatwerk kozijnen binnen vijf werkdagen door heel Nederland. Meer informatie over Toelevering Online? Ga naar de website van Toelevering online voor meer informatie of om direct jouw maatwerk kozijn samen te stellen.

Kwaliteit staat voorop

Als kozijnen leverancier vinden wij kwaliteit heel belangrijk. De keuze voor kozijnen van mahoniehout is dan ook een bewuste keuze. We werken aan toekomstbestendige producten en effectieve samenwerkingen met elkaar en onze klanten. Als kozijnen leverancier zijn we uitstekend gecertificeerd. We zijn in het bezit van o.a. KOMO kozijnen, KOMO Accoya kozijnen, KOMO gevelelementen, KOMO houten buitendeuren, PEFC en FSC.

Meer weten over onze kozijnen?

Dennis vertelt je er graag meer over. Neem contact op!

Dennis Alferink
Meer weten over onze kozijnen?

Dennis vertelt je er graag meer over. Neem contact op!

Dennis Alferink

Direct contact met een kozijnen leverancier?

Wil jij direct contact met een kozijnen leverancier? De ervaren medewerkers van Nijhuis Toelevering staan graag voor je klaar om je verder te helpen. In onze timmerfabriek gaan we ook graag voor jouw project aan de slag. Neem vandaag nog contact met ons op!

Neem contact op

Wil jij met ons verbinden?

Maatwerk kozijnen vanaf 5 werkdagen geleverd
Maak kennis met Toelevering Online
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×