HSB elementen

Nijhuis Toelevering heeft jarenlange ervaring in het produceren en monteren van HSB elementen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. In onze eigen timmerfabriek fabriceren we alle HSB elementen. We maken hiervoor gebruik van het allerbeste hout, voor een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. Indien gewenst kunnen we de HSB elementen in onze fabriek al voorzien van kozijnen en beglazing. Dat is wel zo handig!
Neem contact op

HSB elementen voor nieuwbouw en renovatie

Ben je op zoek naar HSB elementen voor nieuwbouw- of renovatieprojecten? Van eenvoudige frames tot complete gevelelementen inclusief kozijn en beglazing: onze mogelijkheden voor HSB elementen zijn eindeloos. Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Prefab HSB elementen van duurzaam vurenhout

Al onze HSB elementen worden vervaardigd uit duurzaam vurenhout. Al ons hout is KOMO gecertificeerd en voldoet aan de laatste eisen. Wij leveren onze HSB elementen altijd zo compleet mogelijk af. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg met onze klanten. Indien gewenst zorgen we ervoor dat de HSB elementen voorzien van kozijnen en beglazing. Jouw wensen staan hierin centraal. In samenwerking met onze partners kunnen we bijvoorbeeld ook kunststof en aluminium kozijnen monteren in onze HSB elementen.

Garantie op onze producten

Wij vinden de kwaliteit van onze producten heel belangrijk en doen hier grondig onderzoek naar. In onze timmerfabriek doen we standaard een nulmeting ten behoeve van toekomstig onderhoud, zodat alle risico’s voor 100% zijn afgedekt. Hierdoor kunnen wij 10 jaar garantie bieden op glas, roosters, kozijnen, deuren en hang- en sluitwerk van de HSB elementen.

Meer weten over onze HSB elementen?

Rik vertelt je er graag meer over. Neem contact op!

Rik Wegerif
Meer weten over onze HSB elementen?

Rik vertelt je er graag meer over. Neem contact op!

Rik Wegerif

De I-ligger in vergelijking met de traditionele vuren balk

Al een tijdje in de markt, maar de laatste jaren zijn de I-liggers als HSB elementen enorm in opkomst. In vergelijking met de traditionele vuren balk kent de I-ligger namelijk vele voordelen, zoals een betere isolatie en een grote spanwijdte. Benieuwd naar de andere eigenschappen van I-liggers als HSB elementen? Jerome vertelt er graag meer over in zijn blog.

Bekijk de blog van Jerome

Meer informatie over onze HSB elementen?

Ben je benieuwd naar onze HSB elementen of wil je weten wat de mogelijkheden zijn  voor jouw project? Wij gaan graag met je in gesprek. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw wensen met ons te bespreken. Wij staan graag voor je klaar!

Neem contact op

Wil jij met ons verbinden?

Maatwerk kozijnen vanaf 5 werkdagen geleverd
Maak kennis met Toelevering Online
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×