Houten kozijnen fabriek in Rijssen

In onze houten kozijnen fabriek in Rijssen zijn onze gemotiveerde medewerkers dagelijks aan het werk om de meest kwalitatief hoogwaardige producten te leveren. Wij maken toekomstbestendige producten van duurzaam mahoniehout en bieden de volledige begeleiding bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Vanaf het eerste idee tot de montage zorgen wij voor complete ontzorging.
Neem contact op

Houten kozijnen fabriek

Waarom kiezen voor onze houten kozijnen fabriek?

Wij geven invulling aan het continu verbeteren en laten renderen van de samenwerking met elkaar en onze klanten. Wij verbinden vanuit ons hart met klanten, leveranciers, collega’s en onszelf. Samen gaan we voor een kwalitatief uitstekend eindproduct, maar ook voor een zo optimaal mogelijk proces. We hebben up-to-date kennis, de beste machines en de nieuwste technieken, maar maken het verschil door sociale innovatie. We investeren in onze mensen om steeds verder te ontwikkelen.

Een gecertificeerde houten kozijnen fabriek

De producten uit onze houten kozijnen fabriek zijn uitstekend gecertificeerd. We zijn in het bezit van o.a. KOMO kozijnen, KOMO Accoya kozijnen, KOMO gevelelementen, KOMO houten buitendeuren, PEFC en FSC. Ook al onze verwerkingsvoorschriften zijn te vinden op onze website. Wil je meer weten over onze houtkeuze of onze certificaten? Lees de blog van Theo of neem contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over.

Meer weten over onze houten kozijnen fabriek?

Dennis vertelt je er graag meer over. Neem contact op!

Dennis Alferink
Meer weten over onze houten kozijnen fabriek?

Dennis vertelt je er graag meer over. Neem contact op!

Dennis Alferink

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over de houten kozijnen fabriek Nijhuis Toelevering? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze, onze producten, onze concepten, onze reeds gerealiseerde projecten, samenwerkingen en meer. Bekijk ook eens onze projecten om een beter idee te krijgen van onze diensten.

Neem contact op

Wil jij met ons verbinden?

Maatwerk kozijnen vanaf 5 werkdagen geleverd
Maak kennis met Toelevering Online
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×