Hardhouten kozijnen

Hardhouten kozijnen zijn heel populair. Ook met de komst van kunststof kozijnen, kiezen nog steeds veel mensen voor houten kozijnen voor hun woningen en met name kozijnen van hardhout. De hardhouten kozijnen van Nijhuis Toelevering zijn toekomstbestendig en van uitstekende kwaliteit. Ook op zoek naar hardhouten kozijnen voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject? Onze deskundige medewerkers met jarenlange ervaring maken het voor je.

Hardhouten kozijen volgens de laatste normen

Hardhouten kozijnen van mahoniehout

Al onze hardhouten kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Mahonie. En dat is niet voor niets. We hebben grondig onderzoek gedaan om te bepalen welke houtsoort we het beste konden gebruiken voor onze kozijnen. Er zijn een aantal hardhout- en een aantal zachthoutsoorten die allemaal voldoen aan de richtlijnen van de Nederlandse Branchevereniging voor de timmerindustrie. We hebben gekozen voor mahonie hardhouten kozijnen, omdat deze goed te bewerken zijn en goed bestand zijn tegen mechanische beschadigingen. Mahonie hardhouten kozijnen laten relatief weinig kleurverschil zien en bevatten minder houtporiën en nerven. Hierdoor voelen de hardhouten kozijnen gladder aan. Meer weten over ons houtonderzoek? Bekijk de blog van Theo!

Wij zijn gecertificeerd

Al onze hardhouten kozijnen voldoen aan de laatste normen en zijn dan ook uitstekend gecertificeerd. We zijn in het bezit van o.a. KOMO kozijnen, KOMO Accoya kozijnen, KOMO gevelelementen, KOMO houten buitendeuren, PEFC en FSC. Onlangs hebben we een certificaat ontvangen van FSC Nederland, omdat we 438.000 m2 tropisch bos hebben gered door te kiezen voor hardhouten kozijnen bij een renovatieproject. Jaarlijks beschermen we circa 450 hectare tropisch bos door te kiezen voor hardhout. Lees meer over dit certificaat. Ook al onze verwerkingsvoorschriften zijn te vinden op onze website. Wil je meer weten over onze houtkeuze of onze certificaten? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over.

Meer weten over onze hardhouten kozijnen?

Dennis vertelt je er graag meer over. Neem contact op!

Dennis Alferink
Meer weten over onze hardhouten kozijnen?

Dennis vertelt je er graag meer over. Neem contact op!

Dennis Alferink

Meer informatie over onze hardhouten kozijnen?

Wil je graag meer informatie over onze hardhouten kozijnen? Of heb je een vraag over het houtonderzoek? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de voordelen van onze hardhouten kozijnen en ons onderzoek. Bekijk ook eens onze eerdere gerealiseerde projecten om een beter idee te krijgen van onze hardhouten kozijnen. Wil je direct met ons in contact om hardhouten kozijnen te bestellen? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op

Wil jij met ons verbinden?

Maatwerk kozijnen vanaf 5 werkdagen geleverd
Maak kennis met Toelevering Online
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×