Toelevering Online

In 2017 lanceerde Nijhuis Toelevering een nieuw concept: Toelevering Online. Met een online configurator kunnen bouwbedrijven en zzp’ers simpel en snel maatwerk kozijnen samenstellen die binnen vijf werkdagen op locatie geleverd worden.
Naar Toeleveringonline.nl

Jouw online timmerwerkplaats

Met Toelevering Online willen wij jou snel en simpel bedienen. We leggen onze timmerfabriek in jouw handen. Online kun je eenvoudig je bestelling plaatsen, en in onze fabriek worden de maatwerk kozijnen van Toelevering Online geproduceerd.

Zelf online samenstellen

Na het opnemen van de maten kun je meteen aan de slag. Op locatie voer je de gewenste maten in en sla je de maatvoering op. Jouw gegevens blijven bewaard, zodat je de bestelling later definitief kunt maken. Liever ‘s avonds de maten doorvoeren? Geen probleem! De configurator is 24/7 te gebruiken.

Korte levertijd

In onze timmerfabriek gaan we snel aan de slag om de maatwerk kozijnen te produceren. Met meer dan 100 medewerkers en ruim 110 jaar ervaring kunnen wij al binnen 5 werkdagen produceren.

Levering waar en wanneer jij dat wil

Na de productie leveren wij de kozijnen bij je af. Levering is mogelijk waar en wanneer jij dat wil in Nederland. Geef zelf eenvoudig de gewenste locatie en levertijd aan. Wij zorgen dat de kozijnen geleverd worden, zodat je snel weer verder kunt met je werkzaamheden!

Laagste prijsgarantie

Wij leveren onze maatwerkproducten tegen de scherpste prijzen. Hier zijn wij trots op! Omdat we dit graag willen blijven doen hanteren wij een laagste prijsgarantie. Uitgangspunten zijn dat het product online wordt verkocht, met dezelfde eigenschappen, levervoorwaarden en certificeringen.

Zelf je kozijnen bestellen

Je kunt een product op twee verschillende manieren bestellen. Je kunt de kozijnen helemaal zelf configureren in de configurator. Met deze optie maak je het kozijn exact zoals jij dat wil. Je kunt ook kiezen uit één van de voorgedefineerde producten.

Wil jij met ons verbinden?

Maatwerk kozijnen vanaf 5 werkdagen geleverd
Maak kennis met Toelevering Online
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×