Renovatie

Van het produceren van de materialen tot het monteren: wij zijn jouw betrouwbare partner bij renovatieprojecten. Wij leveren hoogwaardige woonproducten en ontzorgen jou als opdrachtgever. Hierbij vinden wij het proces minstens zo belangrijk als het eindproduct.

Onze renovatieprojecten

We hebben een aantal belangrijke aspecten van onze renovatieprojecten uitgelicht. Wil je nog meer weten over onze renovatieprojecten of onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over.

Inmeten op de bouw

We hebben deskundige medewerkers die de situatie bekijken, passende oplossingen bedenken en de kozijn-maatvoeringen opnemen in het werk.

Onbegrensde capaciteit

We hebben intensieve samenwerkingen met onze partners. Hierdoor zijn we in de gelegenheid om nauwkeurig te plannen en vroegtijdig te kunnen schakelen in verband met productiecapaciteit.

Digitale bestelinterface

Wij hebben een interface ontwikkeld (Toelevering Online Projecten), waarin onze klant bestellingen kan calculeren, samenstellen, controleren en bestellen. Dit kan enkel op basis van intensieve samenwerking en met standaard uitgangspunten in materialisatie en detaillering. Het bespaart onze klanten tijd in het calculatie- en werkvoorbereidingsproces en geeft hen overzicht in de status van hun projecten. Wij garanderen klanten die bestellen via deze interface een korte doorlooptijd.

De digitale bestelinterface
Ga naar Toelevering Online Projecten

Intensieve samenwerking met montagepartners

Wij werken met een aantal vaste partijen samen om de montage op de bouwplaats te verzorgen. Doordat we hier vaste partijen in hebben, leren we van elkaar en kunnen we verbeteringen eenvoudig doorvoeren.

Structureel bouwbezoek

Om kort te kunnen schakelen en onze klant ruime aandacht te geven, bezoeken wij met enige regelmaat de bouwplaats. Wij controleren of de kozijnen goed zijn opgeslagen en of ze juist worden gemonteerd. Daarnaast lossen wij eventuele klachten op en nemen wij verbeteringen mee in ons proces.

Professionele projectevaluaties

Wij willen blijven ontwikkelen. Elke fase binnen een project wordt daarom geëvalueerd via een onafhankelijke partij. Door middel van digitale enquêtes willen we achterhalen wat onze klanten van onze producten en/of proces vinden en of we kunnen verbeteren.

Renoveren is onze passie

Renoveren is een specialisme, waarvoor je een passie moet hebben. De werkzaamheden zijn vaak complex: gevels, daken, vloeren en/of installaties moeten vervangen worden. Wij kijken naar de juiste oplossing voor de toekomst. Door projectoverstijgend te denken en constante samenwerkingen met vaste, betrouwbare partners zijn wij al jarenlang succesvol in diverse renovatieprojecten.

Wil jij met ons verbinden?

Maatwerk kozijnen vanaf 5 werkdagen geleverd
Maak kennis met Toelevering Online
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×