Nieuwbouw

Van engineering met behulp van 3D BIM modellen tot het monteren van onze kwalitatief hoogwaardige eindproducten: wij zijn jouw partner bij nieuwbouwprojecten.

Onze nieuwbouwprojecten

We hebben een aantal belangrijke aspecten van onze nieuwbouwprojecten uitgelicht. Wil je nog meer weten over onze nieuwbouwprojecten of onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over.

Vaste projectcoördinator

Per relatie en/of per project wijzen wij één vaste projectcoördinator aan. Bij meerdere projecten is deze contactpersoon vast aan de relatie gekoppeld. Deze langdurige samenwerking tussen mensen bevordert het proces.

BIM engineering

Wij zijn in de gelegenheid om onze kozijnen te ontwerpen in een 3D-omgeving en om deze in het model van onze relatie te plaatsen. Door het uitvoeren van een clash kunnen we eventuele knelpunten uitschakelen.

Digitale bestelinterface

Wij hebben een interface ontwikkeld (Toelevering Online Projecten), waarin onze klant kan calculeren, samenstellen, controleren en bestellen. Dit kan enkel op basis van intensieve samenwerking en met standaard uitgangspunten in materialisatie en detaillering. Het bespaart onze klanten tijd in het calculatie- en werkvoorbereidingsproces en geeft hen overzicht in de status van hun projecten. Wij garanderen klanten die bestellen via deze interface een korte doorlooptijd.

De digitale bestelinterface
Neem contact op met ons voor een demo of inlogaccount. Ga naar Toelevering Online Projecten

 

Onbegrensde capaciteit

We hebben intensieve samenwerkingen met onze partners. Hierdoor zijn we in de gelegenheid om nauwkeurig te plannen en vroegtijdig te kunnen schakelen in verband met productiecapaciteit.

100% leverbetrouwbaarheid

Door onze korte productietijd, onze nauwkeurig uitgewerkte processen en nauwe samenwerkingen met de transporteurs garanderen we 100% leverbetrouwbaarheid.

Structureel bouwbezoek

Om kort te kunnen schakelen en onze klant ruime aandacht te geven, bezoeken wij met enige regelmaat de bouwplaats. Wij controleren of de kozijnen goed zijn opgeslagen en of ze juist worden gemonteerd. Daarnaast lossen wij eventuele klachten op en nemen wij verbeteringen mee in ons proces.

Vaste samenwerking met betonfabrieken

Veel van onze klanten bouwen hun casco woningen doormiddel van een betonnen casco. In Nederland zijn er een aantal casco-fabrieken. Wij hebben veel contact met en bezoeken regelmatig deze betonfabrieken, om structurele verbeteringen door te voeren in onze processen.

Professionele projectevaluaties

Wij willen blijven ontwikkelen. Elke fase binnen een project wordt daarom geëvalueerd via een onafhankelijke partij. Door middel van digitale enquêtes willen we achterhalen wat onze klanten van onze producten en/of proces vinden en of we kunnen verbeteren.

Maximaal verbinden

Om maximaal met elkaar te verbinden, willen wij graag in vroegtijdig stadium worden betrokken bij projecten, zodat wij onze intelligentie op tijd kunnen inbrengen. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en begeleiden van nieuwbouwprojecten, zowel voor nieuwbouwwoningen als zakelijke opdrachten. In onze eigen timmerfabriek maken we de houten kozijnen en/of HSB elementen en dit monteren wij, indien gewenst, voor jou op locatie.

Wil jij met ons verbinden?

Maatwerk kozijnen vanaf 5 werkdagen geleverd
Maak kennis met Toelevering Online
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×