Machinaal timmerbedrijf

Machinaal timmerbedrijf Nijhuis Toelevering uit Rijssen produceert houten kozijnen, HSB-elementen en prefab onderdelen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Wij zijn ervan overtuigd dat project overstijgende samenwerking noodzakelijk is om te komen tot optimale oplossingen. Daarom geloven wij in samenwerken en verbinden, zowel intern als extern.
Neem contact op

Machinaal timmerbedrijf voor de toekomst

Voor toekomstbestendige producten

Als ervaren machinaal timmerbedrijf vinden we dat niet alleen kwalitatief hoogwaardige producten heel belangrijk zijn, maar hechten wij ook veel waarde aan een optimaal proces. Het verschil zit volgens ons in de mensen en sociale innovatie. Daarom zijn we als machinaal timmerbedrijf dagelijks bezig om elkaar te blijven ontwikkelen. Wil je meer weten over hoe we dit aanpakken? Lees meer over onze DNA trainingen.

Machinaal timmerbedrijf met de nodige certificaten

Machinaal timmerbedrijf Nijhuis Toelevering gaat voor het allerbeste eindproduct. We zijn dan ook uitstekend gecertificeerd. Zo zijn we in het bezit van o.a. KOMO kozijnen, KOMO Accoya kozijnen, KOMO gevelelementen, KOMO houten buitendeuren, PEFC en FSC. Ook al onze verwerkingsvoorschriften zijn te vinden op onze website. Wil je meer weten over onze houtkeuze of onze certificaten? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over.

Compleet vernieuwd machinaal timmerbedrijf

Wij blijven graag innoveren. In de zomer van 2017 is onze fabriek verbouwd. Zo zijn onze kantine, het magazijn, het toiletgebouw, een aantal kantoren en zelfs een volledige tussenmuur gesloopt. Allemaal om een industrieel en geautomatiseerd proces te kunnen realiseren. Met z’n allen is er hard gewerkt om machinaal timmerbedrijf Nijhuis Toelevering klaar te stomen voor de toekomst.

Machinaal timmerbedrijf Rijssen

Machinaal timmerbedrijf Nijhuis Toelevering in Rijssen heeft al jarenlange ervaring. Onze deskundige medewerkers werken dagelijks aan het maken van de mooiste producten. Met vele klanten werken we iedere dag aan de mooiste projecten. Samen met leveranciers, klanten en andere betrokkenen ontwikkelen wij onszelf steeds om beter, leuker, sneller en goedkoper te worden. Als machinaal timmerbedrijf hebben we inmiddels al vele projecten gerealiseerd. Bekijk hier een aantal projecten waar we trots op zijn.

Meer weten over een mogelijke samenwerking?

Rik vertelt je er graag meer over. Neem contact op!

Rik Wegerif
Meer weten over een mogelijke samenwerking?

Rik vertelt je er graag meer over. Neem contact op!

Rik Wegerif

Meer weten over machinaal timmerbedrijf Nijhuis Toelevering?

Wil je graag meer weten over ons machinaal timmerbedrijf? Of wil je meer informatie over onze producten? Wij gaan graag eens met je in gesprek. Kom gerust eens vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Wil jij met ons verbinden?

Maatwerk kozijnen vanaf 5 werkdagen geleverd
Maak kennis met Toelevering Online
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×