Ons nieuwe kantoor

Joris Roelink Joris Roelink

Bij Nijhuis Toelevering geloven we in de kracht van samenwerken. We geloven dat samenwerken in je DNA moet zitten, maar we begrijpen ook dat er voldoende mogelijkheden moeten zijn om dit optimaal te kunnen doen. Er moet ruimte zijn voor medewerkers om hun grenzen te verleggen.

Flexibel werken

Op het gebied van flexibel werken, zijn we vooruitstrevend. Onze medewerkers mogen hun werkplek (thuis of op kantoor) en werktijden bijvoorbeeld zelf bepalen. Waar we echter een stuk minder flexibel in waren, was de inrichting van ons kantoor. Iedere afdeling had een aparte ruimte, waardoor overleggen en samenwerken niet zo soepel ging als we voor ogen hadden. Het was duidelijk tijd voor verandering!

Aangezien we het groots aan wilden pakken, was de rustigere periode in de bouwvak de ideale periode om het kantoor onder handen te nemen. Alle muren tussen de kantoren zijn gesloopt, waardoor er één grote ruimte is ontstaan. Ons doel is om fijne werkplekken te creëren die flexibiliteit en creativiteit bieden, zodat er voldoende mogelijkheden zijn voor onze medewerkers om optimaal te presteren. Het resultaat mag er zijn! Onze medewerkers werken samen in één grote ruimte die het samenwerken een stuk eenvoudiger maakt.

‘De fietsen zijn een leuke manier om in beweging te blijven. Met mijn kantoorbaan is dat ontzettend handig!’
– Edwin Pongers, projectcoördinator

Scherp en productief dankzij nieuwe manier van werken

Het is wetenschappelijk bewezen dat langdurig zitten slecht is voor je gezondheid en dat het je levensduur zelfs kan verkorten. Wij vinden het belangrijk om te investeren in de gezondheid van onze medewerkers en hebben er daarom voor gekozen alternatieven te bieden op zittend werken. Staand werken blijkt namelijk een positief effect te hebben op productiviteit. De nieuwe sta-zit bureau’s bieden medewerkers de mogelijkheid om zelf te kiezen hoe ze willen werken. Met de bureaufietsen kunnen onze medewerkers er tijdens werkdag al voor zorgen dat ze voldoende beweging krijgen.

‘Ik merk dat ik veel productiever ben geworden sinds ik ook staand en fietsend mijn werk kan doen. Ik ben niet de enige trouwens, ik hoor ook veel positieve reacties van collega’s.’
– Irma Ravenshorst, administratief medewerkster

 

Een ademende plantenwand

Onze plantenwand is een eye-catcher die direct opvalt als je binnenkomt. Maar hij zit er niet alleen voor de sier, want hij verhoogt ook de luchtvochtigheid in het kantoor en zorgt voor geluidsopname. Dat is belangrijk in ons nieuwe kantoor, omdat iedereen samen in één grote ruimte werkt. De wand zorgt ervoor dat niemand last heeft van geluidsoverlast van elkaar.

 

"De fietsen zijn een leuke manier om in beweging te blijven."

De kantine: het hart van het kantoor

De kantine werd in ons oude kantoor al niet meer alleen gebruikt als een plek waar enkel gegeten werd. Het is echt een plek waar ontmoeten, werken en eten samenkomen. Onze nieuwe kantine is in het hart van het kantoor geplaatst. Het is een prettige plek geworden waar je ook buiten de vaste lunchtijden kunt zitten. Ben je benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk het in onze video!

Anderen bekeken ook

Wil jij met ons verbinden?

Maatwerk kozijnen vanaf 5 werkdagen geleverd
Maak kennis met Toelevering Online
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×