HSB wand

Nijhuis Toelevering heeft jarenlange ervaring in het produceren en monteren van HSB elementen, zoals een HSB wand voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. In onze eigen timmerfabriek hebben we alles in eigen productie. We maken hiervoor gebruik van het allerbeste hout, voor een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. Indien gewenst kunnen we een HSB wand in onze fabriek al voorzien van kozijnen en beglazing.
Neem contact op

Prefab HSB wand

Duurzaam vurenhout

Een HSB wand van Nijhuis Toelevering wordt vervaardigd uit duurzaam vurenhout, dat voldoet aan de laatste eisen. Vurenhout is makkelijk te bewerken in onze fabriek Wij leveren onze HSB wanden altijd zo compleet mogelijk af. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg met onze klanten. Indien gewenst zorgen we ervoor dat de HSB wand voorzien is van kozijnen en beglazing. Jouw wensen staan hierin centraal. In samenwerking met onze partners kunnen we bijvoorbeeld ook een kunststof of aluminium kozijn monteren in onze HSB wand.

HSB wand met topisolatie 

Gebouwen in Nederland worden steeds hoogwaardiger geïsoleerd. Wij kunnen onze HSB wanden leveren met een RC-waarde vanaf 4,5 tot 9. Om een hoge isolatiewaarde te behalen zullen wij vroegtijdig in het proces betrokken moeten worden om een zo efficiënt mogelijk element te ontwerpen.

HSB wand voor nieuwbouw en renovatie

Ben je op zoek naar HSB wanden voor nieuwbouw- of renovatieprojecten? Van eenvoudige frames tot een complete HSB wand inclusief kozijn en beglazing, en van een enkel sportblad tot grote aantallen voor projectbouw: onze mogelijkheden voor een HSB wand zijn eindeloos. Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over onze HSB wanden?

Rik vertelt je er graag meer over. Neem contact op!

Rik Wegerif
Meer weten over onze HSB wanden?

Rik vertelt je er graag meer over. Neem contact op!

Rik Wegerif

De I-ligger in vergelijking met de traditionele vuren balk. Jerome legt uit!

Al een tijdje in de markt, maar de laatste jaren is de I-ligger als HSB element enorm in opkomst. In vergelijking met de traditionele vuren balk kent de I-ligger namelijk vele voordelen, zoals een betere isolatie en een grote spanwijdte. Benieuwd naar de andere eigenschappen? Jerome vertelt er graag meer over in zijn blog.

Ga naar de blog van Jerome

HSB elementen met steenstrips. Arno vertelt!

‘Elke dag een beetje beter!’ is ons motto. Vanuit die gedachte willen we onze producten steeds blijven innoveren. Om aan te sluiten bij een groeiende marktvraag naar HSB elementen met steenstrips, zijn we op dit moment verschillende methodes aan het testen en analyseren. Benieuwd hoe het ervoor staat? Arno vertelt er graag over!

Ga naar de blog van Arno

Meer informatie over onze HSB wand?

Ben je benieuwd naar onze HSB wanden of wil je weten wat de mogelijkheden zijn  voor jouw project? Wij gaan graag met je in gesprek. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw wensen met ons te bespreken. Wij staan graag voor je klaar!

Neem contact op

Wil jij met ons verbinden?

Maatwerk kozijnen vanaf 5 werkdagen geleverd
Maak kennis met Toelevering Online
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×