Houten kozijnen

Houten kozijnen zijn nog altijd heel populair. Ook met de komst van kunststof kozijnen, kiezen nog steeds veel mensen voor houten kozijnen voor hun woningen. De houten kozijnen van Nijhuis Toelevering zijn toekomstbestendig en van uitstekende kwaliteit. Ook op zoek naar houten kozijnen voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject? Onze deskundige medewerkers met jarenlange ervaring maken het voor je.
Neem contact op

Houten kozijnen van Nijhuis Toelevering

Houten kozijnen van mahoniehout

Al onze houten kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Mahonie. En dat is niet voor niets. We hebben grondig onderzoek gedaan om te bepalen welke houtsoort we het beste konden gebruiken voor onze kozijnen. Er zijn een aantal hardhout- en een aantal zachthoutsoorten die allemaal voldoen aan de richtlijnen van de Nederlandse Branchevereniging voor de timmerindustrie. We hebben gekozen voor mahonie houten kozijnen, omdat deze goed te bewerken zijn en goed bestand zijn tegen mechanische beschadigingen. Mahonie houten kozijnen laten relatief weinig kleurverschil zien en bevatten minder houtporiĆ«n en nerven. Hierdoor voelen de houten kozijnen gladder aan. Lees Theo’s blog voor meer informatie!

Houten kozijnen volgens de laatste normen

Al onze houten kozijnen voldoen aan de laatste normen en zijn dan ook uitstekend gecertificeerd. We zijn in het bezit van o.a. KOMO kozijnen, KOMO Accoya kozijnen, KOMO gevelelementen, KOMO houten buitendeuren, PEFC en FSC. Ook al onze verwerkingsvoorschriften zijn te vinden op onze website. Wil je meer weten over onze houtkeuze of onze certificaten? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over.

 

Meer weten over houten kozijnen?

Dennis vertelt je er graag meer over. Neem contact op!

Dennis Alferink
Meer weten over houten kozijnen?

Dennis vertelt je er graag meer over. Neem contact op!

Dennis Alferink

Meer informatie over houten kozijnen?

Wil je graag meer informatie over onze houten kozijnen? Of heb je een vraag over het houtonderzoek? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de voordelen van onze houten kozijnen en ons onderzoek. Bekijk ook eens onze eerdere gerealiseerde projecten om een beter idee te krijgen van onze houten kozijnen. Wil je direct met ons in contact om houten kozijnen te bestellen? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op

Wil jij met ons verbinden?

Maatwerk kozijnen vanaf 5 werkdagen geleverd
Maak kennis met Toelevering Online
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×