HSB elementen met steenstrips. Arno vertelt!

Arno Elijzen Arno Elijzen

‘Elke dag een beetje beter!’ is ons motto. Vanuit die gedachte willen we onze producten steeds blijven innoveren. Om aan te sluiten bij een groeiende marktvraag naar HSB elementen met steenstrips, zijn we op dit moment verschillende methodes aan het testen en analyseren. Benieuwd hoe het ervoor staat? Arno vertelt er graag over!

Groeiende vraag

Vanuit de markt zien we een groeiende vraag naar HSB elementen die al voorzien zijn van steenstrips. Dit is een product dat immers veel werk op de bouwplaats kan besparen. Door samen nieuwe of verbeterde bouwelementen te ontwikkelen, krijgen we een eindproduct waar wij én onze klanten volledig achter staan. Om HSB-elementen met steenstrips succesvol te implementeren in ons productieproces, zijn we de verschillende methodes uitgebreid aan het testen.

Meerdere methodes in proefwoning

Voordat we HSB elementen met steenstrips op de markt brengen, moeten we vele keuzes maken. Zo moeten we bijvoorbeeld kiezen voor een geventileerd of niet-geventileerd systeem en hebben we te maken met verschillende systeemleveranciers, platenleveranciers, lijmleveranciers en steenstripleveranciers. We zijn daarom met vele leveranciers in gesprek gegaan en wilden een gevoel krijgen bij de verschillende systemen. Samen met Nijhuis Bouw bouwen we daarom aan een proefwoning: de Trento 2.0-woning, waar we de verschillende methodes kunnen testen. Zo kunnen we ervaren welk steenstripsysteem, met bijbehorende werkwijze, het beste bij ons past.

"Samen met Nijhuis Bouw bouwen we een proefwoning om producten te testen"

Verder testen

De proefwoning is op dit moment gebouwd met een aantal steenstripsystemen. Dit willen we gaan uitbreiden met andere systemen, zodat we straks de juiste keuze kunnen maken voor één passend systeem. De verschillende steenstrips zullen bijvoorbeeld nog worden getest in klimaatkamers, om het effect van verschillende weersomstandigheden te kunnen meten. De komende tijd gaan we verder met het analyseren van de verschillende systemen en zullen we investeringskosten en risico’s in kaart gaan brengen.  

Meer informatie?

Meer informatie over onze HSB-elementen of wil je graag meer weten over de steenstrips? Neem contact met ons op! Wij vertellen er graag meer over. 

Anderen bekeken ook

Wil jij met ons verbinden?

Maatwerk kozijnen vanaf 5 werkdagen geleverd
Maak kennis met Toelevering Online
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×