Projectoverstijgend samenwerken met Hemubo en Hillen & Roosen

Nijhuis Toelevering

Wij gaan voor de sterkste verbinding met onze klanten, leveranciers en met elkaar. De sterkste verbinding resulteert immers in een simpel en snel proces en een goed en goedkoop product. Projectoverstijgende samenwerking is daarbij noodzakelijk om te komen tot optimale oplossingen. Daarom kiezen wij voor duurzame samenwerkingen met onze partners. Afgelopen week zijn we een ketenpartnerschap aangegaan met Hemubo en Hillen & Roosen. Voor een periode van 5 jaar zullen we intensief gaan samenwerken aan een optimaal rendement, uitstekende leveringsgarantie en minimale faalkosten.

Samen innoveren

Het doel van deze samenwerking is om projectoverstijgend te werken en ruimte te scheppen voor innovatie. “Door een langetermijnrelatie met elkaar aan te gaan, kun je op projectniveau meer van elkaar vragen. Wij willen onze partnerbedrijven aan ons binden en samen innoveren”, aldus Tom Bergmans, directeur van Hemubo. Nijhuis Toelevering werkte al samen met Hemubo en Hillen & Roosen aan project Houthavens te Amsterdam. De samenwerking binnen dit project verliep zowel in het voortraject als in de uitvoering erg prettig en is de basis geweest voor een nadere samenwerking.

"Zo kunnen we op projectniveau meer van elkaar vragen en samen innoveren."

De sterkste verbinding

Wij zijn ervan overtuigd dat projectoverstijgende samenwerking noodzakelijk is om te komen tot optimale oplossingen. Daarom geloven wij in samenwerken en verbinden. Wij geloven dat de sterkste verbinding met onze klanten, leveranciers én met elkaar resulteert in toekomstbestendige producten en concepten. Meer lezen over onze samenwerkingen?

Ook samenwerken?

Wil jij samen met ons verbinden? Neem contact met ons op!

Anderen bekeken ook

Wil jij met ons verbinden?

Maatwerk kozijnen vanaf 5 werkdagen geleverd
Maak kennis met Toelevering Online
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×