Nijhuis Prefab. Een eigen B.V. voor prefab woningonderdelen

Nijhuis Toelevering

De ontwikkeling van prefab is een speerpunt in de strategie van Nijhuis Industrie. We zijn ervan overtuigd dat de huidige trend naar prefab bouwsystemen de aankomende jaren versneld zal doorzetten. Met een eigen prefab productieorganisatie willen we hier vooruitstrevend en trendsettend op inspelen.

Ontwikkeling van prefab

Door innovatie en productontwikkeling, willen we vooruitstrevend inspelen op de toekomst van prefab bouwen. We willen ons assortiment prefab producten gaan uitbreiden. Daarnaast willen we van meer toegevoegde waarde zijn, door onze prefab producten uit te voeren met bijvoorbeeld steenstrips, installaties en screens. Met een uitgebreider prefab aanbod zullen we tevens andere doelgroepen aanspreken.

We willen vooruitstrevend inspelen op de toekomst van prefab bouwen

Nijhuis Prefab B.V.

Om deze innovatie en ontwikkeling van prefab woningonderdelen meer aandacht te geven, wordt dit bedrijfsonderdeel een eigen B.V. Dit betekent concreet dat we de organisatie Nijhuis Industrie gaan opsplitsen in drie bedrijfsonderdelen, bestaande uit kozijnen, prefab woningonderdelen en concept X (een platform voor start-ups, waaronder Toelevering Online). Ieder bedrijfsonderdeel krijgt een eigen management.

Nieuwe bedrijfsleider

De nieuwe bedrijfsleider van Nijhuis Prefab is Mayk Slotman. Per 1 december 2018 zal hij zijn functie gaan bekleden. De afgelopen 20 jaar heeft hij veel ervaring opgedaan bij diverse organisaties in de timmerbranche. Hij heeft diverse functies bekleed, van werkvoorbereider tot bedrijfsleider. “Nijhuis is innovatief en trendsettend op verschillende vlakken. Ik heb zin om te zorgen dat we ook op het gebied van prefab woningonderdelen voorop zullen lopen”, aldus Mayk Slotman. Mayk Slotman zal samen met de Algemeen directeur van Nijhuis Industrie verantwoordelijk zijn voor het bepalen van het te voeren beleid.

NIJ_180_Mayk-4 Mayk Slotman is 43 jaar oud en woont samen met zijn vrouw Karen en twee dochters Elin (11 jaar) en Rosan (9 jaar) in Haaksbergen. Hij houdt ervan om met mensen te werken en vindt plezier in de werkzaamheden heel belangrijk. Mayk omschrijft zichzelf als ambitieus en (soms net iets té) enthousiast.
Meer informatie?

Meer informatie over Nijhuis Prefab of een andere vraag? Neem contact met ons op.

Anderen bekeken ook

Wil jij met ons verbinden?

Maatwerk kozijnen vanaf 5 werkdagen geleverd
Maak kennis met Toelevering Online
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×