Nieuwe website passend bij onze identiteit

Joris Roelink Joris Roelink

De nieuwe website van Nijhuis Toelevering staat live! Met een frisse uitstraling en meer ruimte voor onze mensen en producten staan we met de nieuwe website dichter bij onze organisatie. Benieuwd naar het idee achter onze nieuwe website? Ik vertel het je graag.

Online identiteit

Ik vind het belangrijk dat onze online uitstraling overeenkomt met onze identiteit. We investeren in onze mensen en hoe zij samenwerken, omdat we geloven dat we daarmee het verschil kunnen maken binnen onze branche. Onze vorige website was wat onpersoonlijk en qua design vrij statisch, waardoor het menselijke van Nijhuis Toelevering te weinig aandacht kreeg. In 2017 zijn we daarom begonnen met het uitrollen van een online uitstraling, die beter aansloot bij onze organisatie.

Product en proces

Op de nieuwe website staan de mensen van Nijhuis Toelevering centraal in woord en beeld. Er is meer ruimte om persoonlijke verhalen te delen, kennis te delen en een kijkje achter de schermen te bieden. Daarnaast hechten we natuurlijk veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Op de nieuwe website belichten we meer de eigenschappen van onze producten, zodat het voor klanten helder is wat ze van onze producten kunnen verwachten. Met de nieuwe website zijn we dus een stuk transparanter in wie we zijn en wat we doen.

Er is meer ruimte om persoonlijke verhalen en kennis te delen

Digitale omgeving voor projectklanten

Naast een nieuwe website hebben we een online omgeving gecreƫerd voor onze projectklanten: projecten.toeleveringonline.nl. Hier kunnen onze projectklanten online bestellen, waardoor de doorlooptijd en controletijd van de projecten minimaal is. Met persoonlijke inloggegevens komen onze projectklanten terecht in een eigen unieke portal. Binnen deze omgeving werken we per klant met vaste uitgangspunten qua product detaillering en materialisatie.

mockup2 projecten.toeleveringonline.nl
Meer weten?

Meer weten over de nieuwe website of projecten.toeleveringonline.nl? Neem gerust contact met me op.

Anderen bekeken ook

Wil jij met ons verbinden?

Maatwerk kozijnen vanaf 5 werkdagen geleverd
Maak kennis met Toelevering Online
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×