Verbinden met de bouwlocatie: de nieuwe rol van Theo

Theo van der Linden Theo van der Linden

Theo van der Linden werkt al meer dan 47 jaar bij Nijhuis Toelevering, waarvan hij de afgelopen jaren werkzaam was als technisch adviseur. Hij gaat zijn werkzaamheden afbouwen van 4 naar 2 dagen per week en neemt hierbij een nieuwe rol aan. Zijn jarenlange bouwkundige ervaring én betrokkenheid komen goed van pas binnen zijn nieuwe rol als ‘verbinder met de bouwlocatie’.

Bouwlocaties bezoeken

Theo zal de komende tijd vooral op de bouwlocaties aanwezig zijn. “Omdat we als toeleverancier de kozijnen niet zelf monteren, is onze fysieke aanwezigheid op de bouwlocatie vaak te weinig. Dat is jammer, want door frequenter contact te hebben met de uitvoerders op de bouwlocatie is de kans op opslag- en montagefouten een stuk kleiner. Bovendien zullen de toenemende contactmomenten de verbinding met onze klanten versterken”, aldus Theo.

Betrokken en verbindend

We gaan de bouwplaatsen frequenter bezoeken om onze klanten te helpen bij een optimale omgang met onze producten. Theo legt uit: “We hebben natuurlijk onze digitale verwerkingsvoorschriften, maar persoonlijk contact werkt toch vaak het best. Het is prettig om even een rondje te maken op de bouwlocatie met de uitvoerder en samen de bijzonderheden door te spreken. Ik verwacht dat dit voor onze klanten ook wenselijk is, omdat we ze echt verder kunnen helpen. Tijdens een bezoekje aan de bouwplaats fungeren we tevens als klankbord.”

"Tijdens een bezoekje aan de bouwplaats fungeren we tevens als klankbord"

Overdragen van relaties

Op dit moment is Theo bezig met het overdragen van zijn huidige taken. Nieuwe collega Rob Jacobs zal zijn functie overnemen en alle relaties zullen worden overgedragen. Theo heeft zin om vanuit zijn nieuwe rol aan de slag te gaan!

Meer informatie?

Meer informatie over de nieuwe rol van Theo? Neem contact met ons op!

Anderen bekeken ook

Wil jij met ons verbinden?

Maatwerk kozijnen vanaf 5 werkdagen geleverd
Maak kennis met Toelevering Online
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×