Nieuwe lunchruimte in de fabriek

Kim Lenferink Kim Lenferink

Onze fabriek heeft een nieuwe lunchruimte! Samen met collega’s en externe partijen heeft Kim aan dit project gewerkt. Ze vertelt over het proces en het eindresultaat! 

Iets moois voor de fabriek

We wilden nieuwe productielijnen voor onze kozijnen in werking stellen. De huidige lunchruimte stond precies op de plaats waar de kraanbanen zouden moeten komen voor de productielijn. Om de nieuwe productielijnen te realiseren, moest er een nieuwe locatie komen voor de lunchruimte. Daarnaast was de oude lunchruimte gedateerd en qua grootte niet meer afdoende voor het groeiende aantal medewerkers. Als we dan toch moesten gaan verbouwen, wilden we ook graag wat moois neerzetten.

Samenwerken

In juni 2017 hebben we onze plannen concreet gemaakt en zijn we begonnen met de voorbereiding en vlak na de bouwvak is de uitvoering van start gegaan. Het mooie aan dit project is dat we het echt samen hebben gedaan. Als timmerfabriek zijn we natuurlijk in staat om heel veel zelf te kunnen doen en daar wilden we dan ook optimaal gebruik van maken. We hebben een projectteam opgericht met eigen medewerkers en verschillende externe partijen, waaronder SKO uit Oldenzaal. De samenwerking onderling was top.

"Als timmerfabriek konden we veel onderdelen zelf produceren."

Drukke periode

Het was een best drukke periode waarin veel gedaan moest worden. We waren immers bezig met het opzetten van de nieuwe productielijnen en ondertussen moest de productie ook gewoon doordraaien. Er was dus veel tijdsdruk, ook voor de eigen medewerkers. Juist door een goede samenwerking hebben we het voor elkaar gekregen. Waar de externe partijen een handje tekort kwamen, sprongen onze medewerkers bij. Dat was echt geweldig!

Eigen productie

De medewerkers van de fabriek hebben meegeholpen aan het eindresultaat. We hebben bijvoorbeeld de HSB wanden van de lunchruimte in eigen productie gemaakt, maar ook de kozijnen, schuifpuien, de omkasting van de koffiemachine en andere details hebben we zelf geproduceerd. Dit maakt het eindresultaat heel ‘eigen’.

Eindresultaat

Het resultaat is prachtig! Het industrieel ontwerp past perfect bij de uitstraling Nijhuis Toelevering en de fabriek. We krijgen veel leuke reacties en iedereen is blij met het eindresultaat. Dat hoopten we natuurlijk ook te bereiken met het hele project: het moest voor iedereen een fijne plek zijn om te verblijven, en dat is meer dan gelukt!

Meer informatie over dit project?

Wil je meer informatie over dit project? Neem gerust contact met ons op!

Anderen bekeken ook

Wil jij met ons verbinden?

Maatwerk kozijnen vanaf 5 werkdagen geleverd
Maak kennis met Toelevering Online
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×