Kennislunch bij Nijhuis Bouw Enschede

Theo van der Linden Theo van der Linden

Donderdag 12 april organiseerden we de eerste kennislunch bij één van onze klanten: Nijhuis Bouw Enschede. Een interactieve en informele bijeenkomst, waarbij we niet alleen onze visie, producten en concepten bespraken; maar ook vragen en actualiteiten behandelden die spelen bij Nijhuis Bouw Enschede. 

Waarom een kennislunch?

De kennislunch van Nijhuis Toelevering is ontstaan uit onze missie dat we de sterkste verbinding willen realiseren met onze klanten. Hiervoor is het belangrijk dat we elkaar goed leren kennen en op de hoogte zijn van welke vragen er bij elkaar spelen. Zo kunnen we met elkaar een zo effectief mogelijke samenwerking aangaan, die aansluit bij de wensen van onze klanten en de mogelijkheden binnen Nijhuis Toelevering. De eerste kennislunch hebben we georganiseerd op het kantoor van Nijhuis Bouw in Enschede. 

Onderwerpen

We hebben deze ochtend meerdere onderwerpen behandeld. Van ons nieuwe klantenportaal tot onze visie op hout en glas, en van Toelevering Online tot ideeën voor de toekomst. Zo legden we uit hoe we onze prijzen constant kunnen houden en lieten we de voordelen zien van ons klantspecifieke klantenportaal.

Een geslaagde eerste kennislunch

De eerste kennislunch was geslaagd. Ons doel met de kennislunch is om te verbinden. Dat is deze eerste sessie zeker gelukt! Wij zijn verrast hoe onze klant ervoor open staat. Ook de aanwezigen van Nijhuis Bouw Enschede waren enthousiast: “Ik vind het sterk dat je als organisatie duidelijk aangeeft waar je voor staat en waar je voor kiest. Ik denk vooral dat het voor de binding handig is. Zo krijgen we een gezicht bij elkaar en het is een laagdrempelige manier om elkaar te leren kennen en vragen te stellen”, aldus Jan Keizer, vestigingshoofd van Nijhuis Bouw in Enschede. Om elkaar nog beter te leren kennen en een beter beeld te krijgen bij Nijhuis Toelevering en Toelevering Online, komen een aantal medewerkers van Nijhuis Bouw Enschede binnenkort bij ons langs op kantoor en in de fabriek.

"Het is een laagdrempelige manier om elkaar te leren kennen."
Wil jij ook een kennislunch?

Er zullen meerdere kennislunches gaan volgen bij onze klanten. Wil jij als klant of relatie van Nijhuis Toelevering ook een kennislunch? Neem contact met ons op! 

Anderen bekeken ook

Wil jij met ons verbinden?

Maatwerk kozijnen vanaf 5 werkdagen geleverd
Maak kennis met Toelevering Online
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×