Geen prijsverhoging voor onze vaste partners!

Nijhuis Toelevering

In een tijd waarin de prijzen voor bouwproducten fors stijgen, hebben wij de intentie uitgesproken om voor onze partners de prijzen voor 3 jaar op hetzelfde niveau te houden. Hoe dat kan? Wij geloven dat als je veel met elkaar samenwerkt, je de leercurve kunt toepassen op een volgend project, zodat proces en product efficiënter worden. Een stijging van grondstofprijzen en loonkosten hoeft dan geen probleem te zijn: als we efficiënter gaan samenwerken of het product vergaand kunnen afstemmen, hoeft de kostprijs voor de klant niet omhoog!

De sterkste verbinding

Wij geloven in de sterkste verbinding. Maar samenwerken moet meer zijn dan een verhaal. Het moet in je natuurlijke gedrag, je DNA, zitten. Een echte verbinding maak je daarom met je hart. Dit verbinden doen wij met onze klanten, onze leveranciers, elkaar en onszelf. Om de sterkste verbinding met onze klanten en leveranciers te realiseren, zijn we projectoverstijgend gaan samenwerken en hebben we geïnvesteerd in onze partners. Wij willen voor onze klanten een simpel en snel proces en een goed en goedkoop product. Ons beleid en onze bedrijfscultuur zijn daarom ingericht op het aangaan van duurzame relaties met onze leveranciers en klanten. 

Product en proces afstemmen

Wij geloven dat als je veel met elkaar samenwerkt, je de leercurve kunt toepassen op een volgend project. Als je het proces en product optimaal op elkaar afstemt, heb je een maximaal rendement op je samenwerking (zie onderstaande grafiek). Door deze ultieme vorm van samenwerken, hoeft een stijging van grondstofprijzen en loonkosten geen probleem te zijn: als we efficiënter gaan samenwerken en/of het product op elkaar afstemmen, hoeft de kostprijs voor de klant namelijk niet omhoog. In de meest extreme vorm van afstemming, kent samenwerking een verregaande vorm van digitalisering en dús van kostenbesparing.

'Als we proces en product optimaal afstemmen, hoeft de kostprijs niet omhoog!'

Hoe dat er in de praktijk uitziet? 

Elke samenwerking die we op dit moment hebben met onze klanten, leveranciers en partners, wordt getoetst. We kijken in hoeverre het proces en het product afgestemd is en kan worden. Bij het toetsen van het product kijken we bijvoorbeeld naar de maatvoering, het merkenbeleid, de technische detaillering en de materialen die worden toegepast. Aan de andere kant nemen we het proces onder de loep. Hier kijken we bijvoorbeeld naar kansen in het integratieproces, andere manieren van plannen of efficiënter werken met vaste teams en goede communicatie. Aan de hand van deze resultaten kunnen we zien waar de kansen liggen en wat er moet veranderen om het product goedkoper te maken. Iedere gevonden kans wordt samen gekwantificeerd in euro’s en een procentuele besparing in de kostprijs.

Open communicatie

Het samen met een klant maximaal standaardiseren van proces en product, is enkel mogelijk als we open en eerlijk met elkaar communiceren. We zijn daarom transparant naar onze relaties over bijvoorbeeld onze kostenberekening. Door ons kwetsbaar op te stellen, creëeren we niet alleen vertrouwen, maar ook begrip bij bepaalde keuzes. We merken dat onze klanten deze manier van werken waarderen en zelf ook actief meedenken om de samenwerking efficiënter in te richten. Door maximaal te verbinden, kunnen wij, zelfs in een tijd waarin de prijzen voor bouwproducten stijgen, onze prijzen voor drie jaar op één niveau houden!

Meer informatie?

Wil je meer informatie over hoe wij samenwerken met onze partners? Neem gerust contact met ons op!

Anderen bekeken ook

Wil jij met ons verbinden?

Maatwerk kozijnen vanaf 5 werkdagen geleverd
Maak kennis met Toelevering Online
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×