DNA-introductie voor nieuwe medewerkers

Joris Roelink Joris Roelink

Vanwege onze groei hebben wij met enige regelmaat nieuwe collega’s. Wij vinden het belangrijk dat zij de waarden en werkwijze van onze organisatie leren kennen. Door middel van een DNA-introductie laten we onze nieuwe collega’s daarom kennismaken met onze bedrijfscultuur en onze merkwaarden.

De sterkste verbinding

Ons gezamenlijke DNA hebben wij vastgelegd in vijf merkwaarden: samen, bevlogen, bedreven, verantwoordelijk en ondernemend. Als wij als collega’s handelen naar deze vijf merkwaarden, dragen wij als individu én als team bij tot het realiseren van de sterkste verbinding.

DNA-trainingen

Wij houden nu al ruim 3 jaar DNA-trainingen voor alle medewerkers, om hen in staat te stellen om de sterkste verbinding te realiseren met onze klanten, onze leveranciers, elkaar en onszelf. Door een structureel overleg over dit onderwerp, blijft het onderwerp onder de aandacht. Tijdens de DNA-training kan worden besproken en gedeeld waar deelnemers tegen aanlopen, waar ze mee worstelen of waar ze succes hebben gehad. Begin maart was er weer een DNA-introductie voor de nieuwe collega’s. Het was een gezellige en leerzame dag!

Met de DNA-introductie laten we nieuwe collega’s kennismaken met onze waarden!
Meer weten over onze DNA-trainingen?

Meer weten over onze DNA-trainingen? Neem contact met ons op!

Anderen bekeken ook

Wil jij met ons verbinden?

Maatwerk kozijnen vanaf 5 werkdagen geleverd
Maak kennis met Toelevering Online
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×