Samen sporten voor een sterke verbinding!

Andres Slot Andres Slot

Samen met collega’s toewerken naar sportieve evenementen. Niet alleen heel gezond, maar vooral heel gezellig. Nijhuis Toelevering stimuleert het samen sporten middels het nieuw opgerichte concept De Sportiefste Verbinding. En met succes! Vele medewerkers zijn fanatiek samen aan het trainen voor fiets- en hardloopevenementen in de regio. Meer lezen? Andres vertelt erover in deze blog!

Samen sporten is niet alleen gezond, maar ook nog eens ontspannend én gezellig. Bovendien draagt het bij aan een verbeterde werksfeer en positieve energie. Vanuit die gedachte is De Sportiefste Verbinding opgericht. Andres Slot, Joris Roelink, Marcel Kroese, Bennie Aanstoot en Manfred Borkent vormen de organisatie en initiëren diverse sportieve mogelijkheden.

Gezelligheid staat voorop!

Het samen sporten moet vooral leuk zijn. Andres vertelt: “Niet iedereen wordt blij van verplichte avonden sporten. We willen alle collega’s de mogelijkheid geven om zichzelf uit te dagen, op een manier die bij hem/haar past. Iedereen is vrij om mee te doen en kiest zelf de evenementen uit. Hierdoor blijft het sporten voor iedereen toegankelijk en leuk. Het is gaaf om te zien welke initiatieven er ontstaan om met collega’s samen te trainen voor een evenement. We motiveren elkaar en het is vooral heel gezellig.”

Ons komen aanmoedigen?

Met z’n allen zijn we fanatiek aan het trainen voor een aantal evenementen, waaronder:

TTV Heuvelrug Classic
Sport: wielrennen
Afstand: 80 km
Datum: zaterdag 14 september 2019

Diepe Hel Holterbergloop 
Sport: hardlopen
Afstand: 6 km
Datum: zaterdag 26 oktober 2019

Pultrum MTB tocht
Sport: mountainbiken
Afstand: 30 km
Datum: zaterdag 19 oktober 2019

Anderen bekeken ook

Wil jij met ons verbinden?

Maatwerk kozijnen vanaf 5 werkdagen geleverd
Maak kennis met Toelevering Online
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×