De maatschappelijke verbinding!

Cathy Straatman Cathy Straatman, P&O adviseur

Wij gaan voor de sterkste verbinding, niet alleen op zakelijk vlak. Wij vinden dat initiatieven van collega’s, die zich actief inzetten voor hun omgeving, goede doelen of de maatschappij, een bijdrage van Nijhuis Toelevering moeten kunnen ontvangen. Vanuit die gedachte is de MVO-commissie ontstaan. Cathy is lid van deze commissie  en vertelt er graag meer over!

Bijdragen aan maatschappelijke verbinding

Wij willen als organisatie invulling geven aan goede doelen en mooie projecten, die de samenleving dienen. Wij steunen lokale evenementen, die worden georganiseerd om aandacht te vragen voor dit goede doel. Het thema van een goed doel kan bijvoorbeeld zorg, educatie, natuur of cultuurbewaking zijn. Als organisatie sluiten we gewone sponsoring uit, maar kiezen we bewust voor MVO-sponsoring. Een voorwaarde hierbij is actieve betrokkenheid in tijd en energie van een collega.

MVO commissie

Om de verschillende aanvragen te beoordelen is een commissie opgericht. Cathy vertelt: “Alle initiatieven die collega’s indienen, worden door ons als commissie beoordeeld. Als een aanvraag wordt geaccepteerd, kijken we in welke vorm we het initiatief kunnen sponsoren. Het doel is niet de gehele activiteit te sponsoren maar een bijdrage te leveren, waarmee direct of indirect de bijdrage en betrokkenheid van onze collega versterkt wordt. Dit kan zijn in geld, natura of andere praktische hulp die wij als Nijhuis Toelevering kunnen realiseren.”

"Wij willen als organisatie invulling geven aan goede doelen en mooie projecten"
mvo9 De MVO commissie

Aanvragen

De eerste aanvraag kwam van Wilfred Broeze, projectcoördinator bij Nijhuis Toelevering. Cathy vertelt: “Hij fietste dit jaar met zijn team de Alpe d’HuZes om geld op te halen voor het KWF Fonds. Vanuit Nijhuis Toelevering steunden we hem in de vorm van een gelddonatie.”

Meer informatie over onze MVO activiteiten?

Meer weten over de MVO activiteiten van Nijhuis Toelevering? Neem contact met ons op, wij vertellen er graag meer over!

Wil jij met ons verbinden?

Maatwerk kozijnen vanaf 5 werkdagen geleverd
Maak kennis met Toelevering Online
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×